Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Ο Γ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε την ατζέντα της ακροδεξιάς

 

Σε εκλογικό και πολιτικό ανταγωνισμό με την "Χρυσή Αυγή" βρίσκεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, χθες, στη Βουλή, ανέπτυξε την ατζέντα της ακροδεξιάς για την ασφάλεια. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρότεινε να αλλάξει ο νόμος ώστε οι πολίτες να μπορούν να πυροβολούν εναντίον όσων παραβιάζουν τις εστίες τους, να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο ώστε να πυροβολεί πρώτα ο αστυνομικός τους κακοποιούς, να μένουν οι μετανάστες σε άδεια στρατόπεδα και να σιτίζονται μόνο όσοι θα έχουν εργασία και θα παράγουν.

"Βάλτε τους μέσα στα στρατόπεδα και θα τρώει όποιος παράγει για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν, ότι αν έρθει εδώ θα μπει σε στρατόπεδο. Δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος να εγκληματεί και θα τρώει αν παράγει", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες, δεν θα αφήσουμε κανέναν".

Ψυχραιμία συνέστησε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πρέπει να αντιμετωπιστεί με συνέργεια της αστυνόμευσης, της δικαιοσύνης και του σωφρονιστικού συστήματος.

Ο Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των πολιτικών. "Είναι δυνατόν σήμερα να μην γίνονται παρελάσεις; Καταργήθηκε η παρέλαση; Αυτό που επιζητούσε τόσα χρόνια η Αριστερά αλλά προσέκρουε στον αστικό κόσμο που σέβεται τους νεκρούς και τους ήρωες, βρέθηκε τώρα ο τρόπος τώρα με το να πηγαίνουν να προκαλούν", είπε. Ο υπουργός απάντησε πως "δεν είναι δυνατόν μικρές και ακραίες ομάδες να εμποδίζουν κοινωνικές και εθνικές δραστηριότητες. Είναι ισχνές μειοψηφίες που επιδιώκουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους". Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε ακόμη να μην γίνει ρύθμιση στα χρέη των μεγάλων κομμάτων.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.