Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Πέταξαν καφέδες και γιαούρτια στον Νταλάρα


Με απρόοπτα συνεχίστηκε η "εξόρμηση" του Γιώργου Νταλάρα στις γειτονιές της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο Κλειστό Γυμναστήριο 'Γ.Κακαούρης' στο Ίλιον, όπου όμως κατά τη διάρκεια της συναυλίας αποδοκιμάστηκε και δέχθηκε καφέδες και γιαούρτια.

Στο βίντεο βλέπουμε να του πετάνε καφέδες, ωστόσο ο ίδιος ψύχραιμος συνεχίζει να τραγουδά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλειστό γυμναστήριο ήταν κατάμεστο από κόσμο και κάποιες στιγμές επικράτησε ένταση, καθώς κάποιοι φώναζαν συνθήματα και κάποιοι άλλοι είχαν απλώς έρθει να ακούσουν μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.