Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Η κουτουλιά του Ζιντάν έμεινε στην Ιστορία κι έγινε έργο Τέχνης

Υπάρχει άνθρωπος που δεν θυμάται την κουτουλιά του Ζιντάν στο Ματεράτσι; Η πιο διάσημη κόκκινη κάρτα όλων των εποχών πέρασε στην αθανασία και μέσω της Τέχνης.

Στη γκαλερί David Zwirner της Νέας Υόρκης φιλοξενείται αυτές τις ημέρες η έκθεση «Who’s afraid of the big Bad Wolf» του Αλγερινού καλλιτέχνη Adel Abdessemed ο οποίος ανάμεσα στα άλλα installations εκθέτει και το «coup de tête», μια γλυπτή σύνθεση του Ζινεντίν Ζιντάν τη στιγμή που δίνει την κουτουλιά στον Ματεράτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.