Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

ΣΟΜΑΛΙΑ: ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΠΛΗΞΑΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΣΑΜΠΑΜΠ

 

Πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν σήμερα επίθεση κατά βάσης της οργάνωσης Αλ Σαμπάμπ στην πόλη Κισμάγιο της βόρειας Σομαλίας, αλλά δεν είναι σαφές αν υπάρχουν απώλειες, δήλωσαν κάτοικοι και αξιωματούχοι. Τα βομβαρδιστικά έπληξαν την βάση των ανταρτών κοντά στο χωριό Νταγιτουμπάκο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 135 χιλιομέτρων βορείως της Κισμάγιο, κέντρου επιχειρήσεων των ανταρτών στη Σομαλία.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.