Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Ντ. Μπακογιάννη: Περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη

 

Η τρόικα πρέπει να καταλάβει ότι η περαιτέρω μείωση των μισθών και συντάξεων στην Ελλάδα θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη και θα καταστρέψει ολοκληρωτικά την ελληνική οικονομία, ανέφερε σήμερα από το Ηράκλειο, όπου περιοδεύει, σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάνννη.

«Σήμερα», είπε, «είναι η ώρα να πείσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να προχωρήσουν άμεσα στις αναγκαίες εκείνες μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές που απέφυγαν μέχρι τώρα και που αποτελούν την μόνη λύση για να υπάρξει ξανά ρευστότητα στην αγορά, κίνηση των επιχειρήσεων και να σωθούν οι θέσεις εργασίας».

«Οι αποφάσεις», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη, «πρέπει να ληφθούν τώρα για να μην κινδυνεύσουν οι μισθοί και οι συντάξεις».

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.