Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

"Απλήρωτοι" και στον ΣΥΝ

Εκτός από τους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ και κάποιες καθυστερήσεις στη ΝΔ, απλήρωτοι παραμένουν εδώ και δύο μήνες και οι εργαζόμενοι του ΣΥΝ. Ο enikos επικοινώνησε με στελέχη της Κουμουνδούρου, για να λάβει την απάντηση ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι "τυπικό" και το απέδωσαν στην καθυστέρηση της χρηματοδότησης που επρόκειτο να λάβουν τα κόμματα τον Δεκέμβριο.

"Τα χρήματα δεν ξοδεύτηκαν για άλλους λόγους. Και φυσικά δεν τα κάναμε...σάουνες, ούτε είχαμε ποτέ στο κόμμα χρήματα "μαύρων" ταμείων. Τα έσοδα μας προέρχονται μόνο από την κρατική χρηματοδότηση και από τις συνδρομές των μελών", λένε μεταξύ άλλων.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.