Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ!

 

ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ.

Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΝΙΓΕΙ ΕΝΑ - ΕΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ!

«Σε ύφεση όλο το 2012 θα είναι η ιταλική οικονομία» δήλωσε χθες, ενώπιον της ιταλικής Βουλής, ο υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Κοράντο Πασέρα, ο οποίος πίεσε για επιτάχυνση των «διαρθρωτικών αλλαγών» και συγκεκριμένα του νομοσχεδίου για τις αντεργατικές ανατροπές που προωθεί η κυβέρνηση Μόντι και αποτελεί σημείο τριβής με τα συνδικάτα.

Όπως τόνισε ο Πασέρα: «Η κατάσταση αυτή της μη ανάπτυξης διαρκεί εδώ και καιρό και στόχος μας είναι να την αντιστρέψουμε, αφού όχι μόνο δεν φέρνει νέες θέσεις εργασίας, αλλά κινδυνεύει να δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα. Σε αυτή τη φάση συνέπεσαν η μείωση της ρευστότητας, οι νέοι κανονισμοί που αφαίρεσαν κεφάλαια από τις τράπεζες και άλλες δυσκολίες. Ο δανεισμός συρρικνώθηκε. Πρέπει να δράσουμε άμεσα».

Από την πλευρά τους, τα συνδικάτα δεν φαίνεται να κάνουν πίσω και οργανώνουν διαδήλωση στις 13 Απριλίου. Στο μεταξύ, χθες, ένας 58χρονος Ιταλός οικοδόμος, που είχε μείνει άνεργος στη Μπολόνια και ένας 27χρονος Μαροκινός εργάτης που δεν πληρωνόταν από τον Νοέμβριο στη Βερόνα, αυτοπυρπολήθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.