Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Η ΕΛ.ΑΣ. θα ψάχνει τις τσάντες για αβγά και γιαούρτια

Η ΕΛ.ΑΣ. θα ψάχνει τις τσάντες για αβγά και γιαούρτιαΠερισσότεροι από 7.000 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. θα κληθούν να επιβάλουν την τάξη την επόμενη Κυριακή κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα. Ανάλογα μέτρα θα ληφθούν σε όλη τη χώρα για τις μαθητικές παρελάσεις που γίνονται στις πόλεις και του δήμους της Αττικής.

Κεντρική εντολή της ηγεσίας προς τα στελέχη είναι η προληπτική δράση για την αποτροπή επεισοδίων και προπηλακισμών σε βάρος των πολιτικών και των άλλων επισήμων που θα παραστούν.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχει δοθεί οδηγία για αυστηρό έλεγχο σε τσάντες και σακίδια προκειμένου να μην περάσουν αβγά, γιαούρτια, ντομάδες και μπογιές.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα κατέβει πάνοπλη και τα στελέχη της θα έχουν πλήρη εξοπλισμό κατά των διαδηλώσεων παρά το γεγονός ότι τα ΜΑΤ θα παρακολουθούν... διακριτικά προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα.

Σε περίπτωση όμως που παρ΄ όλα αυτά υπάρξουν επιθέσεις έχει δοθεί εντολή για άμεση παρέμβαση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.