Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση των χαλυβουργών για τα ψέματα του Μάνεση

halyvourgiaΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Μάνεσης μπροστά στην αποφασιστικότητα και την ενότητα των Χαλυβουργών να συνεχισούν τον περήφανο και ηρωικό αγώνα που δίνουν από τις 31 Οκτώβρη 2011 προσπα’αθησε με διάφορους τρόπους να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό και στον Ασπρόπυργο, αυτό που έκανε και στο Βόλο. Η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό, προσέκρουσε πάνω στο τείχος που έχουν χτίσει εδώ και 124 μέρες οι Χαλυβουργοί του Ασπροπύργου με την ενότητα τους, την αποφασιστικότητα τους, την εμπιστοσύνη τους στο σωματείο τους. Προσέκρουσε πάνω στην τεράστια αλληλεγγύη που έχει εκφραστεί όλο αυτό το διάστημα στον ηρωϊκό αγώνα των Χαλυβουργών και καθημερινά δυναμώνει.
Η νέα ανακοίνωση που έβγαλε είναι και αυτή γεμάτη ψέματα, εκβιασμούς και απειλές. Δείχνει τον πανικό του, γιατί βλέπει ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει το εργοστάσιο αν δεν ικανοποιήσει τα αιτήματα των απεργών.
Η αποτυχημένη προσπάθεια του στην Κηφισιά να στήσει αντισυγκέντρωση με μια χούφτα απεργοσπάστες μετρημένους στα δάκτυλα, μαζί με μπράβους, ασφαλίτες και ΜΑΤ (αλήθεια που είδε τους 70 εργαζομένους?),που παρά τα εξώδικα, τις φανταστικες υπογραφες και τις μηνυσεις στο Δ.Σ. του σωματειου με προσχημα τα υλικα της θυγατρικης του επιχειρησης, δειχνουν οτι η προσπαθεια που κάνει για να φοβίσει τους απεργούς Χαλυβουργούς πέφτει στο κενό.

Για άλλη μια φορά του δηλώνουμε ότι δεν θα το καταφέρει με όσες προσπάθειες και προβοκάτσιες κι αν σκαρφιστεί. Οι Χαλυβουργοί είναι αποφασισμένοι, ενωμένοι στο σωματείο τους, στηρίζονται στην αλληλεγγυή που δυναμώνει όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, που οργανώνεται πιο μάζικα και στο εξωτερικό απ’τις δυνάμεις του Παγκόσμιου ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Οι Χαλυβουργοί ειναι αποφασισμένοι να σταθούν όρθιοι μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτηματά τους. Να συνεχίσουν την κλιμάκωση του αγώνα τους με πρωτοβουλίες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Θα απευθύνουν κάλεσμα πανελλαδικής σύσκεψης όλων των σωματείων Μετάλου για να παρθούν αγωνιστικές συντονισμένες πρωτοβουλίες σε όλο το κλάδο. Διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης την Κυριακή 4 Μάρτη στις 12μ.μ. στην πύλη της Χαλυβουργίας και συνεχιζούμε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.