Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΤΟΜΣΕΝ: ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

 

ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!

Η Ελλάδα πρέπει να σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο δημόσιο και της κατάργησης δημόσιων οργανισμών, δήλωσε την Τετάρτη στο Λονδίνο ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν.

"Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τα ταμπού της" ανέφερε σύμφωνα με το Reuters o Τόμσεν.

"Ως τώρα υπάρχει ένα ταμπού για την απόλυση υπαλλήλων από ένα δημόσιο τομέα που είναι υπερστελεχωμένος. Υπάρχει ακόμα ένα ταμπού για την κατάργηση δημοσίων οργανισμών που δεν είναι πια χρήσιμοι" σημείωσε ο Τόμσεν.

Οι δηλώσεις Τόμσενείναι προφανές, ότι συνιστούν προάγγελο των πολιτικών που θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, ρίχνοντας στον Καιάδα δημόσιο και δημόσιους υπαλλήλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.