Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Ο λαός θα αποφασίσει. Όχι ο κ. Τόμσεν

 

Η έξοδος από την κρίση πρέπει να έχει την ίδια υπογραφή μ’ αυτή που μας οδήγησε στη κρίση. Θέλουμε να πούμε ότι είναι δική μας υποχρέωση- αν θέλετε και καθήκον- η έξοδος, και καμιάς τρόικα. Προφανώς αυτό δεν το έχει αντιληφθεί η πολιτική μας ηγεσία και αφήνει τον κάθε υπάλληλο να λέει ό,τι θέλει και όποτε θέλει. Αν είναι να μας υπαγορεύει ο Τόμσεν τι πρέπει να κάνουμε με τους μισθούς και τους φόρους, τότε μας συγχωρείτε αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε για ποιο λόγο πρέπει να γίνουν τόσα έξοδα για να κάνουμε εκλογές. Είναι προτιμότερο οι πολιτικοί να πάνε στα σπίτια τους και να αφήσουν τον κύριο Τόμσεν να κυβερνήσει τη χώρα. Ασφαλώς οι δανειστές έχουν άποψη μια και αυτοί βάζουν τα λεφτά, και ως εκ τούτου δικαιούνται να κάνουν συστάσεις. Αλλά το πως θα ανασυγκροτηθεί το ελληνικό κράτος και πως θα διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, δεν είναι δουλειά κανενός κυρίου Τόμσεν. Είναι καθήκον και υποχρέωση της κυβέρνησης που με τη ψήφο του λαού, θα λάβει την εντολή να μας βγάλει από την κρίση. Σ’ αυτό τουλάχιστον θα πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα.


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.