Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

 

Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι για το Κυπριακό, ακόμη και η πιθανότητα η Τουρκία να προσαρτήσει τη Βόρεια Κύπρο, όπως δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς, σε συνέντευξή του στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα...
«Kibris».
Ο κ. Μπαγίς αναφέρει στη συνέντευξή του ότι η Τουρκία θα υποστηρίξει οποιαδήποτε συμφωνία στην οποία θα καταλήξουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι.
«Επανένωση έπειτα από συμφωνία των (δύο) ηγετών, δημιουργία δύο ανεξάρτητων κρατών έπειτα από συμφωνία των δύο ηγετών, αν δεν καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία για επανένωση ή προσάρτηση της Βόρειας Κύπρου στην Τουρκία», επισήμανε
ο Ε. Μπαγίς σε συνέντευξή του από το Λονδίνο.
«Αυτές είναι οι επιλογές που βρίσκονται στο τραπέζι», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.