Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Αφαίρεσαν από το επίδομα στέγασης φοιτητή το χαράτσι της ΔΕΗ!

Οι Επιτροπές Αγώνα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στην ΑΣΟΕΕ«καταγγέλλουν την απαράδεκτη και επικίνδυνη ενέργεια της κυβέρνησης, που συνεχίζει την αφαίμαξη του λαού, φτάνοντας στο σημείο να μη δίνει ολόκληρο το επίδομα στέγασης στους φοιτητές που το δικαιούνται, επειδή έχουν αρνηθεί να πληρώσουν το χαράτσι».

Συγκεκριμένα, φοιτήτρια της σχολής πηγαίνοντας να εισπράξει από την εφορία το επίδομα των 1.000 ευρώ, που δικαιούταν, πήρε τελικά μόνο 500 μετά από συμψηφισμό με το χαράτσι «κοινωνικής αλληλεγγύης». «Δεν φτάνει που η λαϊκή οικογένεια έχει γονατίσει από την φοροαφαίμαξη, δεν φτάνει που το επίδομα στέγασης είναι μόλις 1.000 ευρώ για 1 χρόνο, που δεν αρκεί ούτε για 3 μηνιάτικα, τώρα έχουν το θράσος να απλώσουν χέρι ακόμα και σε αυτό», τονίζουν οι Επιτροπές του ΜΑΣ. Ζητούν να πάρουν θέση οι πρυτανικές αρχές και το ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου για το θέμα και «να δοθεί εδώ και τώρα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει. Να δοθεί το επίδομα στέγασης ολόκληρο, χωρίς μειώσεις και παρακρατήσεις».

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.