Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αλληλεγγύη στους απεργούς της Χαλυβουργίας

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τον αγώνα των εργατών της Χαλυβουργίας που βρίσκεται στις πρώτες γραμμές της εργατικής-λαϊκής αντίστασης και πάλης για την ανατροπή του αντεργατικού οδοστρωτήρα της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμ(ι)ου, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και γίνεται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη ενός παλλαϊκού- πανεργατικού ξεσηκωμού και ενός αγωνιστικού μετώπου που να πάρει στα χέρια του τον αγώνα -κόντρα σε ΓΣΕΕ, με κοινή δράση όλων των μαχόμενων δυνάμεων του κινήματος και της αριστεράς.Το κίνημα μέρα με τη μέρα δυναμώνει και ωριμάζει.

Ο αγωνιζόμενος λαός μπορεί και πρέπει να κατανοήσει ότι οφείλει να διεκδικήσει τον πλούτο που παράγει. Ότι μπορεί να υπάρξει άλλος δρόμος από τον χρεωκοπημένο καπιταλισμό, χωρίς δάνεια, χρέη και ευρώ.

Στηρίζοντας τον αγώνα των Χαλυβουργών, αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με επικεφαλής τον περιφερειακό σύμβουλο Α. Χάγιο συμμετείχε στην συγκέντρωση-συναυλία του σωματείου Χαλυβουργών που διοργανώθηκε στην πύλη του εργοστασίου την Κυριακή 4/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.