Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Οι εκλογές είναι ευκαιρία για μια μεγάλη ανατροπή, είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Το μόνο που μένει ανομολόγητο είναι το κοστούμι που έχουν ράψει στον ελληνικό λαό, είπε ο κ.Τσίπρας

Οι εκλογές είναι μια ευκαιρία για να δημιουργηθεί η προοπτική μιας μεγάλης ανατροπής στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Σημείωσε ότι έχουμε εισέλθει στην εποχή των «μεγάλων ομολογιών» και πρόσθεσε: «Ο κ. Αλμούνια ομολογεί ότι οικειοθελώς ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτόξευσε το έλλειμμα. Η κ.Μέρκελ, ο κ.Σόιμπλε, ο κ.Γιούνκερ ομολογούν ότι ουδέποτε σκέφθηκαν να αποβάλουν την Ελλάδα από το ευρώ, αλλά το μόνο που τους ένοιαζε είναι να κάνουν την Ελλάδα να έχει μισθούς, όπως και στη Βουλγαρία, όπως και σ΄ αυτές τις χώρες, που έχουν μισθούς πείνας».
Και συμπλήρωσε:
«Το μόνο που μένει ανομολόγητο, είναι το ποιο είναι τελικά το μνημόνιο που έχουν συνυπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος για το επόμενο διάστημα. Το μόνο που μένει ανομολόγητο είναι το κοστούμι που έχουν ράψει στον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.