Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Συρία: Ο στρατός εμπόδισε την είσοδο τρομοκρατών από την Τουρκία

 

Οι συριακές δυνάμεις απέτρεψαν προσπάθεια εισόδου στη χώρα "ένοπλης συμμορίας τρομοκρατών" από την Τουρκία μέσω της επαρχίας Ιντλέμπ, σκοτώνοντας πολλά από τα μέλη της και συλλαμβάνοντας άλλα, μετέδωσε σήμερα το επίσημο συριακό πρακτορείο Sana.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, "οι τρομοκράτες είχαν όπλα και πολεμοφόδια, συσκευές επικοινωνίας, ναρκωτικά και στρατιωτικές στολές", προσθέτει το πρακτορείο, χωρίς να διευκρινίζει πότε διεξήχθη αυτή η επιχείρηση και πόσοι ήταν "οι τρομοκράτες".

Από την αρχή των αιματηρών επιχειρήσεων καταστολής των αντικαθεστωτικών, οι συριακές αρχές αποδίδουν τις βιαιότητες "σε ομάδες τρομοκρατών που καθοδηγούνται από το εξωτερικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.