Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Διαμαντοπούλου στο "Ανάπτυξης!"


Ραγδαίες οι εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης- Συζήτηση για το ποιος θα πάει υπουργός Παιδείας

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο Λ.Παπαδήμος τηλεφώνησε στην Άννα Διαμαντοπούλου και της πρότεινε να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της υπουργού Ανάπτυξης, από την στιγμή που ο Μ.Χρυσοχοίδγς πηγαίνει στην Κατεχάκη.
Το ερώτημα που τίθεται σε μια τέτοια περίπτωση είναι το ποιος θα αναλάβει το -καυτό- και εν όψει πανελλαδικών, χαρτοφυλάκιο του υπουργού Παιδείας.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.