Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Παπαρήγα: Συμφέρει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να τρομοκρατούν το λαό

ΩΡΑ 18. 40 Στο βήμα η Αλέκα ΠαπαρήγαΜόνο αν σταλεί λαικό τρομοκρατικό μήνυμα στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών, θα υπάρξει σοβαρός δισταγμός για τη λήψη νέων μέτρων ανέφερε πριν από λίγο σε ομιλία της στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, η Αλέκα Παπαρήγα.
Χαρακτήρισε παραμύθια τα περί ακυβερνησίας λέγοντας οτι συμφέρει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να τρομοκρατούν το λαό ότι αν δεν προκύψει κυβέρνηση αυτοδυναμίας ή ισχυρής συνεργασίας τότε μας περιμένει χάος.
Η γγ του ΚΚΕ κατήγγειλε επίσης ότι για την επόμενη μέρα των εκλογών ετοιμάζουν από τώρα κυβέρνηση με διάφορες παραλλαγές με κεντροδεξιό ή κεντροαριστερό πλάνο μέχρι να καταφέρουν να ανασυνταχτούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.