Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Όσοι ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ψηφίζουν μνημόνιο.

 

Όλοι μας θα θέλαμε να προκηρυχθεί ένα δημοψήφισμα και να αποφασίσουμε μια φορά επιτέλους και εμείς οι «τριτοκοσμικοί», όπως αποφάσισαν οι πολιτισμένοι Ισλανδοί, για το εάν θα επιλέξουμε τα συμφέροντα των αγορών που προστατεύει και προωθεί το μνημόνιο ή τα συμφέροντα του ελληνικού λαού που συνεπάγεται εθνική ανεξαρτησία της χώρας και....

απεμπλοκή από το μνημόνιο.

Δυστυχώς, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα – κοτζαμπάσης, δεν έκανε και δεν πρόκειται να κάνει ποτέ αυτό το δημοψήφισμα. Ούτε το αντιδημοκρατικό – ολιγαρχικό μας Σύνταγμα προβλέπει δυνατότητα λαϊκής πρωτοβουλίας για διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε να υπάρχει ένας λαϊκός φραγμός στα αντιλαϊκά σχέδια της πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας..

Τώρα όμως, μέσω των επόμενων βουλευτικών εκλογών, μας δίνεται η ευκαιρία να εκφραστούμε. Στο χέρι μας λοιπόν είναι για το αν θα στηρίξουμε τα συμφέροντα των αγορών ή την ανεξαρτησία του ελληνικού λαού.

Τώρα φυσικά γνωρίζουμε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι κόμματα των αγορών, κόμματα του μνημονίου. Επομένως όσοι ψηφίσουν τα δύο αυτά κόμματα, ουσιαστικά ψηφίζουν υπέρ των αγορών και σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.

Καμία λοιπόν ψήφος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.