Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Έτοιμο το νέο κόμμα… Λουκα- νίδης

 

Εντός της εβδομάδας ανακοινώνεται, κατά πάσα πιθανότητα. η ίδρυση του κόμματος της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του νέου κόμματος... θα
παραπέμπει στη σοσιαλδημοκρατία.

Στο ΠΑΣΟΚ πάντως πολλοί είναι αυτοί που προεξοφλούν την αποτυχία αυτού του εγχειρήματος ενώ δεν λείπουν και τα φαρμακερά σχόλια.

Είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στα πηγαδάκια της εθνικής συνδιάσκεψης έκαναν… προχωρημένες προτάσεις για το όνομα του νέου κόμματος, με το… «Λουκά-νίδης» να έχει το προβάδισμα.

Όνομα που βγαίνει όπως έλεγαν από το... Λούκα και το Καστανίδης.

Κακίες!

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.