Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Η Αριστερά διεκδικεί την εξουσία

 

  Μπορεί να μην έχουν προκηρυχθεί ακόμη οι εκλογές, αλλά από προχθές ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας, με τον Αντ. Σαμαρά να περιοδεύει στη Μεσσηνία και τον Ευ. Βενιζέλο να διεκδικεί το χρίσμα για την προεδρία στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Κοινός στόχος και των δύο η Αριστερά, την οποία αισθάνονται ως απειλή για την εξουσία τους. Ο Αντ. Σαμαράς έφτασε στο σημείο να κατηγορεί την Αριστερά για όλα τα δεινά της χώρας μετά τον πόλεμο, παρ' ότι, όπως αναγκάστηκε να παραδεχτεί, δεν κυβέρνησε ποτέ τη χώρα. Ο Ευ. Βενιζέλος επιτέθηκε σε όλους τους σχηματισμούς της Αριστεράς που εναντιώνονται στο Μνημόνιο.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
  Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
  Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.