Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα Βενιζέλου σε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ για προσέλευση στην κάλπη

 

Τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ προσκάλεσε να λάβουν μέρος στην διαδικασία της Κυριακής για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με μήνυμα που απηύθυνε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.

Στο μήνυμα, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι αύριο, Κυριακή, στο ΠΑΣΟΚ «αρχίζουμε ξανά» και απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή «σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη».

«Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης», σημειώνει και συνεχίζει: «Οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησα στην ομιλία μου στη συνδιάσκεψη, το περασμένο Σάββατο, απευθυνόμενος στον ελληνικό Λαό: ευχαριστώ και συγνώμη, θέλω να είναι η αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης».

Ο υπουργός σημειώνει ακόμη ότι «μόνο το Εθνικό καθήκον αλήθειας και το Εθνικό καθήκον αλληλεγγύης μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την ανάκτηση του εδάφους που έχουμε χάσει».

Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι «έχουμε απέναντι μας το μέτωπο της υποκρισίας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού» και καλεί να «μη το αφήσουμε να κυριαρχήσει». «Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών. Μαζί θα την κερδίσουμε», καταλήγει το μήνυμα.

Το Σάββατο ο Ευ.Βενιζέλος είχε ακόμη συνάντηση γνωριμίας με τον γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστα Πανταζή, και τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.