Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Άγρια γιούχα στον Νταλάρα.

Τόσο πολύ ενοχλεί τα καθεστωτικά ΜΜΕ το σύνθημα «Τέρμα πια οι αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες» που προτιμούν να πετσοκόψουν ένα βίντεο που διαθέτουν απλός και μόνο για να μην ακουστεί το συγκεκριμένο σύνθημα; Αυτό διαπιστώσαμε παρακολουθώντας το δελτίο του Extra3 στο θέμα που είχε για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Γιώργος Νταλάρας στην Νίκαια, που τον ανάγκασαν να διακόψει την «συναυλία αλληλεγγύης». Ενώ ήταν φανερό ότι διέθεταν το βίντεο με τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του Νταλάρα επέλεξε, το κανάλι, να δείξει δευτερόλεπτα απ' αυτό, «ντύνοντας» το ρεπορτάζ με άσχετες εικόνες από παλαιότερες δηλώσεις του Νταλάρα και αναφορές στην περιουσία που διαθέτει.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/3/12, 2:09 π.μ.

    ο νταλάρας είναι ο πολιτισμός καί η αισθητική τού συστήματος. η προϊούσα δηλαδή αποβλάκωση τής μάζας μέ ολίγη από αριστερά ολίγη από πασόκ καί μισή μερίδα βλαχοκουλτούρα...Γειά σου ρέ Τζίμη Πανούση μάγκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.