Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 

ΔΝΤ, ΕΚΤ, PSI, SWAPS, CDS, CACS, ISDA, EFSF.....
ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΠΙΤΙ, ΦΑΙ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΑ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ...
Αντε κάνε εσύ τώρα το connect....
Και πως να φτιάξεις τα νέα συνθήματα? ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα λες εσύ
PSI-CACS-CDS θα σου απαντάει ο απέναντι...
Βλέπεις τη τσέπη άδεια. Ψάχεις για δουλειά και δεν υπάρχει τίποτα. Σπας το κεφάλι πως στο διάολο θα βγάλεις το υπόλοιπο του μήνα αφού έχεις γίνει σκατά στο σπίτι. Καυγάδες, κατάθλιψη, βρισίδι, όλα σου φταίνε, όλα σκατά .. ανοίγεις τη τηλεόραση να δεις μπας και υπάρχει καμιά σημαντική εξέλιξη
και βλέπεις ένα μάτσο χαρούμενες φάτσες μέσα στη καλή χαρά να γελάνε σα χάνοι γιατί σωθήκαμε...
Περιμένεις να δεις ποιος σώθηκε κι ακούς για ομόλογα, τράπεζες, ασφάλιστρα κινδύνου, ταμεία, το eurogroup και ξανά μανά....
Κανένας άνθρωπος με σάρκα και οστά σώθηκε? Κάποιος βρε αδερφέ με ομάδα αίματος, μάτια, μύτη, στόμα, τρίχες, δόντια.. Τα ομόλογο συνεχίζει ο άλλος.
Ναι δεν αμφιβάλλω κάπου υπάρχει η διασύνδεση. Το πιάνεις αμυδρά με την ελάχιστη λογική που έχει απομείνει. Λες για να γίνει αυτό το κούρεμα κάτι ζητάει και ο κουρέας. Κάποιος θα πληρώσει το λογαριασμό. Το ξέρεις πως είσαι εσύ αλλά φρικάρεις γιατί δεν μπορείς να φτιάξεις ένα καλό σύνθημα για να το καταλάβουν.
Οπότε η λύση μία. Ο καθένας πλέον να αντιδράσει σύμφωνα με τη γλώσσα που καταλαβαίνει. Θα είναι αστείο βέβαια να βλέπεις χιλιάδες κόσμου να φωνάζουν ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κι απέναντι να είναι άτομα με τα bluetooth στα αυτιά και τα IPAD στα χέρια καρφωμένοι στα χρηματηστηριακά ταμπλώ αλλά αν εκτός απο γιαούρτι πέσει και χειρονομία μπορεί να βρούμε ένα κοινό σημείο συνεννόησης....
Μια και από ότι φαίνεται μιλάμε δυο εντελώς διαφορετικές γλώσσες ας αρχίσουμε να μιλάμε στη νοηματική και κάτι παραπάνω αν χρειαστεί. Ετσι δεν είναι?

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.