Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την συνέντευξη Βενιζέλου

 

Venizelos (YPOIK).jpg

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των κομμάτων της αριστεράς στα όσα είπε ο Ε. Βενιζέλος στην συνέντευξη τύπου που έδωσε εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

"Με πολύ θράσος ο Ευ. Βενιζέλος επιχειρεί να εμφανίσει το άσπρο ως μαύρο. Κατηγορεί το ΚΚΕ και την οργανωμένη λαϊκή πάλη για την υπεράσπιση των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων ως ανευθυνότητα και τυχοδιωκτισμό που θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στο λαό και ως υπεύθυνη τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που οδηγεί το λαό στην εξαθλίωση. Ο λαός πρέπει να τιμωρήσει σκληρά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ με την πάλη και τη ψήφο του και για όσα βάρβαρα έκαναν εναντίον του και για τα χειρότερα που του φέρνουν, ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ." σχολιάζει το ΚΚΕ.

"Ο κ.Βενιζέλος δεν αρχίζει τίποτα το καινούριο, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την ίδια εγκληματική πολιτική και ότι θα τελειώσει το σχέδιο ισοπέδωσης των εργαζομένων, ξεπουλήματος της χώρας και συρρίκνωσης της δημοκρατίας. Δεν υπάρχει καμία λευκή σελίδα για τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με κάθε μνημονιακή πολιτική, με κάθε μέτρο ύφεσης, λιτότητας, απολύσεων και λεηλασίας των εισοδημάτων. Όποια συκοφαντική επίθεση και να εξαπολύσει στην Αριστερά , δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες ούτε του ίδιου, ούτε της κυβέρνησής στην οποία συμμετέχει. Αυτοί που δεν έχουν προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση είναι οι ίδιοι που έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, που στηρίζουν την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική σε Ελλάδα και Ευρώπη." αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.