Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Το μέλλον των παιδιών στην Ελλάδα.

Προφητικό βίντεο.

Δείτε πως θα είναι τα Ελληνόπουλα μετά από λίγα χρόνια Τροϊκανής "βοήθειας":

Αττραξιόν για τους δυτικούς τουρίστες που θα τους πετάνε φυστίκια για να ρεύονται , να κλάνουν, να καπνίζουν και ενίοτε να τα.. περιποιούνται.

Με διαμαντοπούλεια παιδεία φωτοτυπίας και ωρομίσθιων δασκάλων, να προετοιμάζονται σιγά- σιγά να γίνουν σκλάβοι πολυεθνικών ή ελεύθεροι επαγγελματίες (δηλαδή ζητιάνοι, πόρνες και καθαριστές παρμπρηζ.)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.