Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος τάχθηκε υπέρ του κουρέματος

 

«Παράθυρο αισιοδοξίας από τις αποφάσεις των Ευρωπαίων στα οικονομικά θέματα» είδε ο μητροπολίτης Άνθιμος, μιλώντας στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου του Παλαμά στο καθιερωμένο μήνυμά του. «Μάθαμε 25 χρόνια να ζούμε πλούσια τώρα θα μάθουμε να ζούμε και....

φτωχά», είπε ο ιεράρχης και συνέχισε. «Η μετάβαση θα είναι δύσκολη και η ψυχολογική και η ουσιαστική, αλλά είμαστε ένδοξος λαός. Να ξεφύγουμε λίγο από το άγχος και θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.