Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Γιαούρτωσαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο (Φώτο)

Επίθεση με γιαούρτι από συνταξιούχο, μέλος τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Φαλήρου που διαμαρτυρήθηκε για τη μείωση της σύνταξής του, δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να μιλήσει στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος βρισκόταν από το πρωί στην αίθουσα και είχε προηγουμένως αποπειραθεί να διακόψει και άλλους ομιλητές -ανάμεσα σε αυτούς και τον Γιώργο Παπανδρέου- άνοιξε μία σακούλα που κρατούσε μαζί του και εκσφενδόνισε γιαούρτια προς την πλευρά που καθόταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δίπλα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, που παρακολουθούσε τη ομιλία του Πάρι Κουκουλόπουλου, καθόταν εκείνη την ώρα οι κκ. Πετσάλνικος και Καρχιμάκης που δέχθηκαν και αυτοί τα… πυρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.