Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Δήλωση του Πρόεδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τις πολιτικές εξελίξεις

 

«Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν κοινό στόχο να συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές προκειμένου να εφαρμόσουν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στο μνημόνιο. Γιʼ αυτό και επιτίθενται και οι δυο με σφοδρότητα στην Αριστερά, ανασύροντας διχαστικές διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος προκειμένου να κρύψουν το ένα και μοναδικό, το πραγματικό δίλημμα των επερχόμενων εκλογών που θα είναι:

Συγκυβέρνηση Σαμαρά–Βενιζέλου για την εφαρμογή των φρικιαστικών νέων μέτρων του μνημονίου ή δυνατός ΣΥΡΙΖΑ, ισχυρή Αριστερά για ένα νέο συνασπισμό εξουσίας που θα απαλλάξει τη χώρα μας από το μνημόνιο, δίνοντας ελπίδα και προοπτική σε αυτό τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.