Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

ΚΚΕ: Δικαιωθήκαμε - πάλη για κατάργηση των χαρατσιών

Tο θέμα της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, για το θέμα της αντισυνταγματικότητας της διακοπής ρεύματος για το χαράτσι, σχολιάζει το ΚΚΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η συγκυβέρνηση είναι πολλαπλά εκτεθειμένη. Το ΚΚΕ νιώθει δικαιωμένο που βρήκε μαζική ανταπόκριση το κάλεσμά του στο λαό για άρνηση πληρωμής του εξοντωτικού χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ. Τα εργατικά λαϊκά στρώματα πρέπει να εμπιστευτούν ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ και κυρίως την τεράστια δύναμη που έχουν. Η λαϊκή συμμαχία, η αλληλεγγύη και η πάλη για την κατάργηση όλων των χαρατσιών και συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής πρέπει να φουντώσει στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους, στις λαϊκές συνοικίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.