Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Η Έλενα Κουντουρά στο κόμμα του Καμμένου!

 

Η Έλενα Κουντουρά στο κόμμα του Καμμένου!

Δια του... Facebook ενημέρωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και ιδρυτής του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, τους υποψήφιους ψηφοφόρους του ότι στο κόμμα του προσχωρά η Έλενα Κουντουρά.
Αν και η εν λόγω κίνηση της κυρίας Κουντουρά κυκλοφορούσε ως φήμη εδώ και καιρό στα πολιτικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια, σήμερα επισφραγήστηκε η νέα συνεργασία. Από ότι φαίνεται η πρώην βουλευτής της ΝΔ, ταυτίζεται με τις αντιμνημονιακές απόψεις του κ. Καμμένου καθώς και η ίδια είχε καταψηφίσει στην ονομαστική ψηφοφορία το Μνημόνιο 2, γεγονός που οδήγησε και στην διαγραφή της από τη ΝΔ.
«Στηρίζω το Κίνημα Ανεξάρτητοι Έλληνες και προσυπογράφω την ιδρυτική διακήρυξη η οποία με εκφράζει απόλυτα» δήλωσε η κυρία Κουντουρά. Περιχαρής ο κ. Καμμένος ανήρτησε την δηλωσή της και την επίσημη προσχώρησή της στο κόμμα του στις σελίδες κοινωνικές δικτύωσης δεχόμενος θετικά σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.