Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Γαλλία: Αποδοκιμασίες και αυγά κατά Σαρκοζί

 

  Άρον - άρον σε μπαρ της πόλης Μπαγιόν, στα Πυρηναία, κατέφυγε χθες ο Σαρκοζί για να αποφύγει τις έντονες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων, που υπερτερούσαν σαφώς σε αριθμό των οπαδών του. Με αυγά και συνθήματα του τύπου "Σαρκοζί, στα τσακίδια", οι συγκεντρωθέντες έφεραν σε δύσκολη θέση την προεδρική συνοδεία, που αναγκάστηκε να καλέσει αστυνομικές ενισχύσεις προκειμένου ο πρόεδρος να εγκαταλείψει με ασφάλεια το μπαρ...

  Πηγή:

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
  Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
  Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.