Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Το νέο τους κόμμα παρουσιάζουν η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης

Την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα που συγκροτούν παρουσιάζουν στις 12 το μεσημέρι οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη και Χάρης Καστανίδης, στην Αίγλη του Ζαππείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο κόμμα θα συμμετέχουν αρχικώς επτά εν ενεργεία βουλευτές, οι Λ.Κατσέλη, Χ.Καστανίδης, Κ.Τεκτονίδου, Μ.Κυριακοπούλου, Λ.Μίχος, Ανδ.Τριανταφυλλόπουλος και Γ.Κασσάρας, ενώ μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης γίνονταν διαβουλεύσεις για την ένταξη σε αυτό και άλλων διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είχαν ζητήσει χρόνο για να αποφασίσουν μετά την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».
Οι επικεφαλής του κόμματος, μάλιστα, δεν αποκλείουν την πιθανότητα να υπάρξουν και εκπλήξεις, καθώς ενδέχεται-όπως τονίζουν-να ενσωματωθούν στο κόμμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όχι από την ομάδα των διαγραμμένων.
Στο νέο κόμμα θα υπάρξουν κάποιες καινοτομίες, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι η ηγεσία δεν θα είναι μονοπρόσωπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους κ.κ. Κατσέλη και Καστανίδη θα είναι πρόεδρος του κόμματος και ο δεύτερος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εάν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 10 βουλευτών.
«Το κόμμα δεν θα είναι αρχηγοκεντρικό, ούτε πρωθυπουργοκεντρικό, όπως θα φανεί και από την ιδρυτική διακήρυξη, κι εγώ θα έχω έναν ελάχιστο ρόλο σε αυτό» δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης.
Για τη Δευτέρα προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπο για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.