Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

«Το μέσα ή έξω από την ΕΕ, έτσι όπως το θέτουν όλα τα κόμματα στην Ελλάδα -πλην ΚΚΕ- και όπως το θέτει η Μέρκελ και οι άλλοι συνεταίροι, δεν εξαρτάται από το πόσες θυσίες θα καταβάλει ο ελληνικός λαός. Και τις σάρκες του να δώσει αν αποφασίσουν να μειώσουν τον αριθμό μελών της ΕΕ και να αναδιπλωθεί η ΕΕ στις ισχυρότερες καπιταλιστικά χώρες, αυτό θα το κάνουν, αδιαφορώντας εντελώς για το όποιο μέγεθος της συμφοράς υπάρχει. Γι’ αυτό εμείς λέμε το εξής: Ο λαός πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος, να μην περιμένει αν θα τον κρατήσουν ή αν θα τον διώξουν, να αποφασίσει ο ίδιος στηριγμένος στη δύναμή του και κυρίως στο δικαίωμα που έχει να μετατρέψει με τη δύναμή του τον πλούτο που υπάρχει στη χώρα σε λαϊκή ιδιοκτησία, να αποφασίσει ο ίδιος τον απεγκλωβισμό, την αποδέσμευση της Ελλάδας από έναν εναγκαλισμό που έτσι κι αλλιώς είναι ασφυκτικός και δηλητηριώδης, να βγάλει από πάνω του όλες τις δεσμεύσεις που άλλοι του έβαλαν τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια».

ΑΘΗΝΑ 28/3/2012 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.