Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

"Δεν θα μας κάνουν κουμάντο οι έξω"

 

Στις τελευταίες εξελίξεις αναφέρθηκε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας κατά τη διάρκεια ημερίδας για τα ησυχαστήρια στο Διορθόδοξο Κέντρο της Μονής Πεντέλης. "Η Πατρίδα δεν είναι δικιά μου και δικιά σου. Είναι δικιά μας. Αυτό πρέπει να το καταλάβει η Εκκλησία. Στα....

δικά μας τα πράγματα κάνουμε κουμάντο εμείς. Κουτσά στραβά, θα το κάνουμε καλύτερο το κουμάντο μας από αυτό που θα μας κάνουν αυτοί" τόνισε ο αρχιεπίσκοπος.
"Εμείς είμαστε μια οικογένεια, εγώ είμαι ο πατέρας και θα τα βρούμε μεταξύ μας, δεν θέλουμε να είμαστε κάτω από κανέναν Ευρωπαίο και καμιά Γερμανίδα. Αν δεν καταλάβουμε ότι είμαστε μια οικογένεια τότε το χάσαμε το παιχνίδι" υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.
Ο αρχιεπίσκοπος αναφερόμενος στα ησυχαστήρια δεν δίστασε μάλιστα να πει ότι ορισμένα έχουν γίνει "παζάρια".
Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό ο μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος, ενώ παραβρέθηκαν αρχιερείς, μοναχοί και μοναχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.