Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Προβληματίζουν την Ν.Δ. τα ποσοστά Π. Καμμένου, ξεκίνησαν οι επιθέσεις

 

Προβληματισμένη από τα δημοσκοπικά ποσοστά των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” του Π. Καμμένου η Ν.Δ. ξεκίνησε επιθέσεις στο νέο κόμμα, ενώ επιχειρεί να κλείσει μια από τις πληγές που άνοιξε η υπερψήφιση του δεύτερου Μνημονίου με την επανάκαμψη στην κοινοβουλευτική της ομάδα πέντε διαγραμμένων βουλευτών. Οι πέντε βουλευτές (Αλ. Δερμετζόπουλος - Έβρου, Αν. Καρυπίδης - Σερρών, Μ. Κεφαλογιάννης - Ηρακλείου, Θ. Λεονταρίδης - Σερρών και Ζ. Τζηκαλάγιας - Καστοριάς) είχαν διαγραφεί επειδή καταψήφισαν το δεύτερο Μνημόνιο, αλλά είχαν εκδηλώσει από την αρχή την πρόθεση να επανακάμψουν στην Ν.Δ. κι υπερψήφισαν τους εφαρμοστικούς νόμους, όπως τους είχε υποδείξει ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντ. Σαμαράς.

Την ίδια ώρα τα δημοσκοπικά ποσοστά των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” του Π. Καμμένου που φτάνουν ακόμα και το 6,5%, ελάχιστες βδομάδες από την δημιουργία τους, προβληματίζουν την Ν.Δ. που ξεκίνησε επιθέσεις στο νέο κόμμα. Πρώτο θύμα ο νέος εκπρόσωπος Τύπου των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, Τ. Κουίκ, που δέχτηκε διαδικτυακά βέλη μέσω Facebook από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της Ν.Δ., Γ. Μουρούτη, που ευχήθηκε “τον ίδιο ζήλο που επέδειξε στην αποδόμηση του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. να τον επιδείξει και κατά του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ... Εκτός αν στόχος του και των εντολέων του είναι αποκλειστικά και μόνο η στέρηση της αυτοδυναμίας της Ν.Δ.”, ενώ αφήνει υπονοούμενα για την πορεία του Τ. Κουίκ στην κρατική τηλεόραση και το αγροτικό κανάλι.

Π. Καμμένος: Δεν συνεργάζομαι...

Ταυτόχρονα ο Π. Καμμένος ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τη Ν.Δ. που “έχει επιλέξει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να κάνει έκπτωση στην εθνική κυριαρχία της χώρας”, το ΛΑΟΣ και το “νεοναζιστικό κόμμα” της Χρυσής Αυγής. Ο Π. Καμμένος όμως άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γ. Δημαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.