Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Από το «κίνημα της πατάτας» στο «κίνημα του ακτινίδιου»

Από το «κίνημα της πατάτας» στο «κίνημα του ακτινίδιου»

Το κίνημα της «φθηνής πατάτας» καλωσορίζει, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων δήμων, και η Βέροια, κάνοντας μάλιστα και ένα βήμα πιο μπροστά, με τη διάθεση ακτινιδίων χωρίς μεσάζοντες, από το Συνεταιρισμό Ημαθίας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους «Πολίτες της Βέροιας» και ήδη το Σάββατο, 10 Μαρτίου, θα γίνει διανομή 75 τόνων πατάτας Νευροκοπίου Δράμας, στο χώρο της λαϊκής αγοράς (παζάρι) της Βέροιας, στην περιοχή «Προμηθέας», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο

Ταυτόχρονα, σε διπλανό χώρο, θα διατεθούν φθηνά ακτινίδια από παραγωγούς της περιοχής. «Μεγάλες ποσότητες ακτινιδίων παραμένουν αδιάθετες στις αποθήκες των παραγωγών μας. Έτσι, αποφασίσαμε το ερχόμενο Σάββατο, μαζί με τις πατάτες Νευροκοπίου, να διαθέσουμε -απευθείας στον καταναλωτή- ντόπια και φρέσκα ακτινίδια προς 0,50 ευρώ το κιλό και, μάλιστα, συσκευασμένα», είπε ο κ. Κενανίδης, μέλος των «Πολιτών της Βέροιας». Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, έπεται συνέχει με τη διάθεση φασολιών και ρυζιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.