Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Και πουρμπουάρ στους τραπεζίτες!

Πρόσθετες αμοιβές ύψους 7.400.000 ευρώ με τροπολογία της τελευταίας στιγμής στην δανειακή σύμβαση, παραχώρησε η κυβέρνηση στα δικηγορικά γραφεία και στο Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο για την συμμετοχή τους στις διαπραγματεύσεις για το PSI! Η προκλητική τροπολογία κατατέθηκε χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με όσα προβλέπει, η αμοιβή των δικηγορικών γραφείων θα είναι 4.000.000 ευρώ, ενώ στο Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο θα διατεθούν 3.400.000 ευρώ ως «έξοδα νομικής υποστήριξης». Στην ίδια τροπολογία παρατείνονται οι συμβάσεις του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους ως το τέλος του 2012.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.