Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Τοποθέτηση Α. Τσίπρα για τον ανασχηματισμό


Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή το μίνι ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος. «Μια κυβέρνηση που κάνει εννέα μέρες να αλλάξει έναν υπουργό, φανταστείτε πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι στην προσπάθεια να σώσει τη χώρα απ΄ αυτή την οικονομική κρίση και να διαχειριστεί το PSI», δήλωσε και πρόσθεσε: «Κάθε τραγωδία βέβαια έχει και τις δικές της στιγμές κωμωδίας. Αυτά που ζούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα από την κεντρική πολιτική σκηνή είναι κωμικές σκηνές». Τόνισε πάντως ότι «η ουσία όμως παραμένει. Η κυβέρνηση αυτή, παρά το ότι αλλάζει υπουργούς, είναι μια κυβέρνηση που παίρνει τη βαριά ιστορική ευθύνη να οδηγεί την κοινωνία στη χρεοκοπία και την ελληνική οικονομία στα πρόθυρα της διάλυσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.