Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Έλληνες φοιτητές γιούχαραν τον Τόμσεν

Μπορεί οι υπεύθυνοι του βρετανικού Πανεπιστημίου, London School of Economics (LSE) να έλαβαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η ομιλία του Πολ Τόμσεν σχετικά με τις δυνατότητες της χώρας μας για έξοδο από την κρίση, ωστόσο ο επικεφαλής της Τρόικας δεν γλύτωσε τελικά το γιουχάρισμα από Έλληνες φοιτητές.

Αμέσως μόλις ο κ. Τόμσεν ολοκλήρωσε την ομιλία του, ένας φοιτητής του φώναξε ότι «μέσα σε δύο χρόνια το ελληνικό χρέος έχει εκτοξευθεί», το οποίο στάθηκε ως αφορμή και άλλοι φοιτητές που βρίσκονταν στη αίθουσα να αρχίσουν να γιουχάρουν και φωνάζουν συνθήματα κατά του επικεφαλής της Τρόικα. Πάντως ο ίδιος αποχώρησε ατάραχος, χωρίς να απαντήσει κάτι.

Την ίδια στιγμή, έξω από την αίθουσα όπου γινόταν η ομιλία, φοιτητές πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την αγάνακτησή τους για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στη χώρα.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.