Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Η δεύτερη γενιά των Ελλήνων μεταναστών

Διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της μετανάστευσης Ελλήνων στη Γερμανία, σύμφωνα με το γερμανικό Ινστιτούτο για την Αγορά Εργασίας....

Χιλιάδες απελπισμένοι νέοι Έλληνες έχουν πια ως μοναδική επιλογή την φυγή από τη χώρα τους, καθώς η ανεργία αυξάνεται μήνα με το μήνα και τα συνεχή πακέτα λιτότητας βυθίζουν τους πολίτες στην ανέχεια.
Μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2011, μετανάστευσαν στη Γερμανία περίπου 8.900 Έλληνες, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με ό,τι συνέβαινε πριν από την κρίση.
Τραγικες καταστασεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.