Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση

 

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Τρίτη 20/3, όταν και θα ψηφίζεται από τη Βουλή

Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα , τη Θεσσαλονίκη και σε όλες της μεγάλες πόλεις της χώρας οργανώνει το ΚΚΕ, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012, ημέρα που συζητείται στη Βουλή η δανειακή σύμβαση.

Με σύνθημα «Όχι στη δανειακή σύμβαση- Δεν θα ζήσουμε με αλυσίδες» , το ΚΚΕ καλεί τους εργαζομένους να λάβουν μέρους στα συλλαλητήρια για να «υψώσουμε φωνή αντίθεσης και καταδίκης σε μια συμφωνία που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια».

Η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης στο Σύνταγμα ενώ στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο ΄Αγαλμα Βενιζέλου.

«Ελάτε να ακούσετε τη φωνή του ΚΚΕ, την πρότασή του για το πώς θα βγούμε από τη σημερινή τραγική κατάσταση. Κλείστε τ' αυτιά σας στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει. Κλείστε τ' αυτιά σε όσους πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και ταυτόχρονα υπόσχονται στο λαό λύσεις σε όφελός του. Ακούστε προσεκτικά τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση διεξόδου από την κρίση», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του.

Και καταλήγει: « Εμπρός τώρα με το ΚΚΕ! Στους καθημερινούς αγώνες και στις εκλογές. Να παρεμποδίσουμε την καταστροφή του λαού, με οδηγό και προοπτική την ανατροπή της εξουσίας - δικτατορίας των μονοπωλίων. Λαός κυρίαρχος είναι ο λαός κάτοχος του πλούτου που παράγει. Έξω από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με λαϊκή εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.