Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Σύγκρουση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τις παρελάσεις

 

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκη και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, Δ. Στρατούλη για τις παρελάσεις, σημειώθηκε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Καλείτε τους πολίτες να κάνουν διαδηλώσεις στις παρελάσεις;» ρώτησε ο κ. Μιχελάκης τον συνομιλητή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
«Σε καλέσματα κοινωνικά και συλλογικά, καλούμε τον κόσμο μας να συμμετάσχει» απάντησε ο κ. Στρατούλης και παρατήρησε ότι «ο κόσμος θα κατέβει να διαδηλώσει έτσι κι αλλιώς. Εμείς, όπου διαδηλώνει κόσμος είμαστε εκεί». Ωστόσο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «οι μούτζες και οι προπηλακισμοί δεν είναι σωστοί».
«Καλά κάνει και διαδηλώνει ο κόσμος, γιατί αυτή τη στιγμή υφίσταται μια μεγάλη αδικία» απάντησε ο κ. Μιχελάκης και επέμεινε στο ερώτημά του αν ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει πολιτικά αυτούς που αμαυρώνουν τις εκδηλώσεις. «Γιατί δε λέτε ευθέως εμείς διαφωνούμε με τις παρελάσεις, δεν τις θέλουμε, δεν τις πιστεύουμε;» συνέχισε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. και εγκάλεσε το στέλεχος του Συνασπισμού ότι «άνθρωποι από τον χώρο σας έφτασαν στο σημείο να λένε ότι η καταστροφή της Σμύρνης ήταν ατύχημα...».
«Τον κόσμο δεν τον κατεβάζουμε εμείς. Εσείς με το ΠΑΣΟΚ τον κατεβάζετε με τις πολιτικές που ακολουθείτε» ανταπάντησε ο κ. Στρατούλης.
«Είστε κήρυκες της καταστροφής και της δραχμής και δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε ιδεολογική ασυλία», τόνισε ο κ. Μιχελάκης.
Ο κ. Στρατούλης κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι «έχει συμφωνήσει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ για να ληφθούν μέτρα 11 δισ. ευρώ τον Ιούνιο».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/3/12, 9:10 μ.μ.

    Αυτός ο Μιχαλάκης δεν είναι ο ίδιος που ξεκατινιάστηκε με την ετέρα δόξα της ελληνικής δημοσιογραφίας την κ.Στάη προ ολίγων μηνών ,όταν η δεύτερη τον κατήγγειλε σε καυγά από τηλεοράσεως ότι όταν ο κύριος ήταν υπεύθυνος ειδήσεων στο ΑΝΤΕΝΑ έκοβε τους ομιλητές στον αέρα (αυτή ήταν τότε υφισταμένη του)"μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.