Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Πορεία διαμαρτυρίας των απλήρωτων Πακιστανών εργατών στο κέντρο του Άργους.

 

c_314_202_16777215_00_http___1.bp.blogspot.com_-NsI79GHe7Ec_T2IyDd0m5YI_AAAAAAAAAmg_LuT0jWSrro8_s320_ellines_kai_ksenoi_2.jpg Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθές Πέμπτη 15-3-12 στις 7.30 το βράδυ στο κέντρο του Άργους από Πακιστανούς και άλλων εθνικοτήτων εργατών οι οποίοι είναι απλήρωτοι και ανασφάλιστοι εδώ και δυο χρόνια από το συσκευαστήριο του Κουτρουφίνη.

Η πορεία ξεκίνησε έξω από το Εργατικό κέντρο του Άργους, με σύνθημα ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και συντονίστηκε από μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Οι 40 εργάτες και οι λοιποί συνοδηπόροι τους, πορεύθηκαν προς το κέντρο της πόλης όπου και σταμάτησαν για να ανακοινώσουν το αίτημά τους.c_314_202_16777215_00_http___1.bp.blogspot.com_-Xl-grxnmU7o_T2IzVG7UZ8I_AAAAAAAAAmo_SkVRKSu4hNA_s320_ellines_kai_ksenoi_1.jpg
Εμείς, οι 40 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο συσκευασίας πορτοκαλιών του Δ.Κουτρουφίνη καταγγέλλουμε ότι κλείνουμε 2 χρόνια απλήρωτοι και ανασφάλιστοι και το συνολικό χρέος της επιχείρησης απέναντί μας ανέρχεται στα 60.000 ευρώ.

Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας οι απλήρωτοι εργάτες φώναζαν το σύνθημα ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Κατάληξη της πορείας ήταν η επίσκεψη των εκπροσώπων των εργατών σε δικηγορικό γραφείο το οποίο θα αναλάμβανε την υπόθεσή τους.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.