Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

«Προτιμώ τον λαό να αντιδρά παρά να σιωπά»

 

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας των «Ανεξάρτητων Πολιτών» μετά τις εκλογές ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με οποιαδήποτε πολιτική δύναμη αποδέχεται το παράνομο χρέος της χώρας και τη μείωση της εθνικής κυριαρχίας.
Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ανήκει σ’ αυτές τις δυνάμεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς στην επόμενη ημέρα από τις εκλογές δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με καμία δύναμη η οποία αποδέχεται είτε αυτό το παράνομο χρέος, είτε τη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας, είτε αποδέχεται την κατάργηση του έθνους-κράτους. Ο κ. Σαμαράς είναι μέσα σ’ αυτές τις δυνάμεις. Τέτοια συνεργασία δεν θα υπάρχει».
Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις πολιτών που πετούν γιαούρτια σε πολιτικούς, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε: «Προτιμώ τον ελληνικό λαό να αντιδρά παρά να σιωπά» και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί κανείς να εγκρίνει τη βία, αλλά δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει εκείνου του οποίου του διαλύουν το σπίτι να αντιδράσει. Εγώ είμαι υπέρ του να ξεσηκωθούμε όχι με βία αλλά όπως ξέρει ο λαός με νταούλια και ζουρνάδες να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στην πατρίδα μας».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ REALFM 97.8 Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.