Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Ξεσπάθωσε ο Τζουμάκας κατά του ΠΑΣΟΚ- "Στημένο όργανο" το Εθνικό Συμβούλιο Στον απόηχο του αποκλεισμού του από υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

 

Ξεσπάθωσε ο Τζουμάκας κατά του ΠΑΣΟΚ- "Στημένο όργανο" το Εθνικό Συμβούλιο  Στον απόηχο του αποκλεισμού του από υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

"Στημένο όργανο το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, για να εδραιώσει το μνημόνιο... Επί 1 μήνα, ήταν απόφαση..., να μην βγαίνω σε κανέναν κανάλι...", δήλωσε νωρίτερα, βγάζοντας στην σέντρα Βενιζέλο, Πάγκαλο, Μέσα Ενημέρωσης και ειδικά το Mega, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας, στον απόηχο του αποκλεισμού του, από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, από υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/3/12, 6:13 μ.μ.

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΑ.ΧΤΗΠΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΡΗΣ ΠΩΣ,ΑΛΙΟΣ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.