Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Φοιτητές, "PIGS" τα έψαλαν στον Σόιμπλε

 

Φοιτητές τα έψαλαν στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Σόιμπλε, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του. Ο υπουργός εξοργίστηκε όταν-κατά τη διάρκεια ημερίδας- οι φοιτητές φόρεσαν μάσκες χοίρων, μια αναφορά στις χώρες "PIGS" (χοίροι)-Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ισπανία- που θεωρούνταν από.....

τους επενδυτές ως οι πιο ευάλωτες. «Δεν μου αρέσει η λέξη 'PIGS', επειδή μπορεί να σχετιστεί με δυσάρεστα πράγματα. Ποιοι είναι οι 'PIGS'; Δεν μου αρέσει αυτό», είπε στους φοιτητές που σφύριζαν και τον αποδοκίμαζαν. Τέλος, ανέφερε: «όλοι γνωρίζουν ότι οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων της Ελλάδας και των Ελλήλων προέρχονται από την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία, όχι από το εξωτερικό».

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.