Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Κουβέλης: Εκλογές χωρίς άλλη καθυστέρηση

Φώτης Κουβέλης, νέος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, ΠΑΣΟΚ, Δωδεκάνησα, εκ

Την άμεση διενέργεια εκλογών ζήτησε ο πρόεδρος τη Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος κατά την διάρκεια περιοδείας του στα Δωδεκάνησα, τόνισε πως δεν έχει καμμία διαφορά εάν οι κάλπες στηθούν στις 29 Απριλίου, ή στις 6 Μαΐου.

Απαντώντας στις επικρίσεις κατά της Αριστεράς που διατύπωσε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Φώτης Κουβέλης παρατήρησε: «Αν ο «ρεαλισμός» του κ. Βενιζέλου σχετίζεται με την επιμονή στη συνέχιση των ασκούμενων πολιτικών, τότε, ναι, εμείς προτιμούμε την «ουτοπία» των προτάσεών μας».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς αναφέρθηκε και στα «μεγάλα στρώματα της κοινωνίας», που, όπως είπε, «πλήττονται βαρύτατα» από την ανεργία. «Ο κοινωνικός ιστός είναι πια διαλυμένος», επισήμανε και επανέλαβε την ανάγκη να «υπάρξει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, καθώς και μέτρα προστασίας των ανέργων και ιδιαίτερα των νέων, με το δεδομένο ότι αυτοί είναι «οι τραγικοί πρωταγωνιστές στα ποσοστά της ανεργίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.