Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Γιούχαραν τον Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη την ώρα της συνάντησής του με τον Μπουτάρη

Με συνθήματα κατά του μνημονίου, της τρόικας και του ίδιου προσωπικά υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, συμβασιούχοι απολυμένοι του δήμου αλλά και υπάλληλοι.


Συγκεντρωμένοι στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου, οι διαμαρτυρόμενοι για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική αποδοκίμασαν έντονα τον κ. Παπακωνσταντίνου, την ώρα που εκείνος συσκεπτόταν με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη για το πώς η Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί σε πράσινη πόλη. 


Στο χώρο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο.


Τα πυρά των διαμαρτυρομένων δέχτηκε και ο γενικός διευθυντής της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV 100, Φίλιος Στάγκος, ως παράπλευρη απώλεια, όταν λίγη ώρα μετά βγήκε από την αίθουσα, όπου γινόταν η σύσκεψη.


Οι συμβασιούχοι, αλλά και μερίδα των μόνιμων δημοτικών υπαλλήλων, στράφηκαν εναντίον του και του επιτέθηκαν φραστικά, χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις.


ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.