Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Οικολόγοι Πράσινοι: Το χρεωκοπημένο πελατειακό κράτος ” δίνει ” ένα μέρος των συνεργών του

Σχολιάζοντας τα επανωτά φαινόμενα διαφθοράς (ΙΚΑ, υπουργείο Ανάπτυξης, επιδόματα τυφλότητας) που αποκαλύπτονται και για τα οποία υπεύθυνα είναι τα πάλαι ποτέ μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ -ΝΔ, η συνεκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ελεάννα Ιωαννίδου, έκανε σχετικά, εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας, την ακόλουθη δήλωση:

«Παρόλο που όλοι γνωρίζαμε περιπτώσεις διαφθοράς στον προσωπικό μας περίγυρο, οι πρόσφατες απανωτές αποκαλύψεις εκτεταμένων κυκλωμάτων σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς σοκάρουν για την έκταση του φαινομένου. Αντιλαμβανόμαστε επίσης ότι το χρεοκοπημένο πελατειακό πολιτικό μας σύστημα στην προσπάθεια του να διασωθεί εκλογικά αναγκάζεται σήμερα να δώσει ένα μέρος των συνεργών του συνοδεύοντας το με τις απαραίτητες επικοινωνιακές κορώνες. Δεν μας είναι αρκετό. Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητάμε τον έλεγχο μέσω ενός πραγματικού πόθεν έσχες σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα και την ανάσυρση από τα αζήτητα των φακέλων του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και του Συνηγόρου του Πολίτη, καθώς και την δικαστική διεκδίκηση αποζημιώσεων του Δημοσίου από την δράση των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.